לחם תירס בצל וידליה
המתכון של לחם תירס בצל וידאלי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך תוך כ-38 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות. תמורת 34 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 16. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 יאמרו שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח, ביצה, עשב שמיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 18%, המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את לחם התירס בצל Vidalian, Bake בצל Vidalian, ו-Vidalian Onion Souffle.
הוראות
מחממים את התנור ל-450 מעלות F. מרססים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' עם ספריי בישול של שמן צמחי.
בסיר בינוני, ממיסים את החמאה ומטגנים את הבצל עד שהוא רך, אך לא שחום, כ-3 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את תערובת המאפינס, הביצה, החלב, השמנת החמוצה, 1/2 כוס הגבינה, המלח ועשב השמיר. מערבבים לאיחוד.
יוצקים לתבנית המוכנה ומעליה את 1/2 כוס הגבינה הנותרת.
אופים 30 דקות, עד להתייצבות וקיסם הננעץ במרכז לחם התירס יוצא נקי. מניחים להתקרר מעט לפני שחותכים לריבועים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור לחם תירס. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. הריזלינג של יינות אנגל - כשר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אנגל יינות ריזלינג - כשר]()
אנגל יינות ריזלינג - כשר
ריזלינג תוסס שלא יבש, עם דגשים של תפוח ירוק, הדרים ופירות טרופיים, משלימים ניחוחות פרחוניים עדינים וחומציות פריכה. תהנה מהיין הזה מצונן.