לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי
המתכון קונפטי לחם תירס מצופה שרימפס במילוי קריאולי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, שום, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי, סלט קונפטי לחם תירס, ו לחם תירס קריאולי.
הוראות
כדי להכין את המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה או מחבת על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפלים הירוקים. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את השום ואת התיבול קריאולי, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים כל הזמן, כ 2 דקות, עד מעובה מעט.
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, מרק עוף, עלה דפנה. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים 5 דקות.
מוסיף את השרימפס וחום דרך, על 2 דקות.
הסר את עלה המפרץ ויוצקים את המילוי לתוך 8 על 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה. מניחים בצד באזור חם, תוך הכנת ציפוי.
כדי להכין את הציפוי, מחממים את התנור ל 191°.
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. שוט על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לשלב את הביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, תירס מוקרם, פלפלים אדומים וירוקים, הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח.
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת יוצרת בלילה רכה.
בזהירות לגבש את הבלילה לחם תירס מעל המילוי. באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ את הבלילה בצורה חלקה על פני החלק העליון של התבשיל, ויצרו שכבה דקה.
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה במרכז התנור.
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע סביב הקצוות, כ 40 דקות.
חותכים את לחם התירס עם סכין קטנה. סקופ 6 עד 8 מנות נדיבות של המילוי ואת לחם התירס לתוך קערות מרק גדולות או על צלחות.
כדי לחסוך זמן, אני אוהב לעשות את המילוי יום קדימה.
שים את תערובת השרימפס המבושלת בצלחת התבשיל, לעטוף בנייר אלומיניום, ולהכניס למקרר. כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 375 ° F.
שים את התבשיל המכוסה על תבנית אפייה ואל התנור כדי להתחמם, כ -20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי לחם תירס, להפיץ אותו על המילוי החם, ולהמשיך לאפות עד חום מבעבע וזהוב, 40 עד 50 דקות.
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס