קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי

לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי
המתכון קונפטי לחם תירס מצופה שרימפס במילוי קריאולי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, שום, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לחם תירס קונפטי-שרימפס מצופה במילוי קריאולי, סלט קונפטי לחם תירס, ו לחם תירס קריאולי.

הוראות

1
כדי להכין את המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה או מחבת על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפלפלים הירוקים. מבשלים עד שהירקות רכים, כ -3 דקות. מערבבים את השום ואת התיבול קריאולי, ומבשלים עד השום הוא ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבול קריאוליתיבול קריאולי
ירקירק
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
3
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים כל הזמן, כ 2 דקות, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מוסיף את עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, מרק עוף, עלה דפנה. מערבבים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות את המחבת עם מכסה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיף את השרימפס וחום דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
6
הסר את עלה המפרץ ויוצקים את המילוי לתוך 8 על 8 אינץ ' מרובע או צלחת אפייה עגולה. מניחים בצד באזור חם, תוך הכנת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
כדי להכין את הציפוי, מחממים את התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
שים את החמאה והסוכר בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. שוט על מהירות בינונית עד אור ורך, על 2 דקות. לשלב את הביצים אחד בכל פעם ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
9
מוסיפים את הצ ' ילי הירוק, תירס מוקרם, פלפלים אדומים וירוקים, הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
אבקת אפייהאבקת אפייה
תירס מוקרםתירס מוקרם
פלפל צ ' ילי ירוקפלפל צ ' ילי ירוק
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
10
מערבבים על מהירות נמוכה עד התערובת יוצרת בלילה רכה.
11
בזהירות לגבש את הבלילה לחם תירס מעל המילוי. באמצעות מרית מתכת אופסט, להפיץ את הבלילה בצורה חלקה על פני החלק העליון של התבשיל, ויצרו שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
12
מניחים את תבנית האפייה על תבנית אפייה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
אופים עד לציפוי הוא חום זהוב ואת המילוי מבעבע סביב הקצוות, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
הסר מהתנור למתלה קירור.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
15
חותכים את לחם התירס עם סכין קטנה. סקופ 6 עד 8 מנות נדיבות של המילוי ואת לחם התירס לתוך קערות מרק גדולות או על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סכיןסכין
16
הערה
17
כדי לחסוך זמן, אני אוהב לעשות את המילוי יום קדימה.
18
שים את תערובת השרימפס המבושלת בצלחת התבשיל, לעטוף בנייר אלומיניום, ולהכניס למקרר. כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
19
שים את התבשיל המכוסה על תבנית אפייה ואל התנור כדי להתחמם, כ -20 דקות. בינתיים, להפוך את ציפוי לחם תירס, להפיץ אותו על המילוי החם, ולהמשיך לאפות עד חום מבעבע וזהוב, 40 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם תירסלחם תירס
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
20
מתוך אפייה מתובלת: מתכונים חמים ומעוררי השראה למאפים פריכים, מתפוררים וקשקושים. טקסט זכויות יוצרים © 2009 By Mary Cech; photographs copyright © 2009 by Noel Barnhurst. Published by Chronicle Books LLC.

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורי תירס בסגנון שמנתשימורי תירס בסגנון שמנת397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2ביוןסלרי, פרוס דקסלרי, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים וקוביות צ'ילי ירוק קל, טרי או משומר (סחוט)קלופים וקוביות צ'ילי ירוק קל, טרי או משומר (סחוט)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעינים תירסגרעינים תירס11 כף אורגנו מיובשתיבול קריאוליתיבול קריאולי2ביצים בטמפרטורת החדרביצים בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2חתיכות טופי הית' ברקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל ירוק קצוץ דקפלפל ירוק קצוץ דק1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספלפל אדום קצוץ דקפלפל אדום קצוץ דק1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שרימפס ביישרימפס ביי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס