את המתכון ניתן להכין לחמניות פרמזן שום-עשבי תיבול תוך כ-40 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 112 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח, קמח לחם, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 17%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: לחמניות עשב שום, לחמניות עשב שום קלות., ו לחמניות ארוחת ערב של עשבי תיבול ושום.
הוראות
1
במחבת מכונת לחם, במקום הראשון 10 מרכיבים לפי הסדר המוצע על ידי היצרן. בחר הגדרת בצק (בדוק בצק לאחר 5 דקות ערבוב; הוסף 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחם
2
בסיום המחזור הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -16 כדורים. מרפדים תבנית בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף. מרכז גליל אחד ליד החלק העליון של תבנית האפייה המוכנה. מסדרים לחמניות בנוחות לארבע שורות נוספות, מוסיפים גליל אחד נוסף לכל שורה ויוצרים עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
3
מרכז שנותר כדור תחת עץ עבור תא מטען. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
4
מברשת לחמניות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גלול
5
שלבו גבינה ותיבול איטלקי ופזרו על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
גבינה
גלול
6
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
7
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.