קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות15
מגזין

לחמניות צלב חמות כתומות

לחמניות צלב חמות כתומות
אורנג'חם לחמניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 1008 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. גשו לסופר וקנו דומדמניות, קמח, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: לחמניות צלב חמות כתומות, לחמניות חמות, ו לחמניות חמות.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, לשלב חלב ושמרים; לתת לעמוד עד שמרים מתרכך, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים ביצה שלמה, סוכר מגורען, חמאה, מלח, אגוז מוסקט, קינמון, וגרידת תפוזים. הכה במהירות בינונית עם וו בצק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גרידה כתומהגרידה כתומה
(קיבלר)(קיבלר)
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
תערובת 2 3/4 כוסות קמח. היכו במהירות בינונית עד שהבצק יהיה חלק ונמתח, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיפים מספיק קמח (כ 1/4 כוס) אז הבצק הוא רק מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים קליפת תפוז ודומדמניות, אוספים בצק ומערבבים עם הידיים כדי להפיץ פירות. להחזיר את הבצק לקערה, לכסות, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
דומדמניותדומדמניות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
אגרוף למטה בצק. עם ידיים מקורנות, צורה לתוך 16 סיבובים חלקים. סיבובים בחלל באופן שווה ב 2 חמאה 8-או 9-in. מחבתות מרובעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
7
לכסות באופן רופף ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל ונפוח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
צחצח לחמניות עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
9
אופים עד זהב עמוק, 13 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בואו מגניב מחבתות לפחות 30 דקות.
11
בקערה קטנה, מערבבים יחד מיצים ואבקת סוכר עד חלקה. כף לתוך שקית פלסטיק קטנה, כבד מד, לגזור חור בפינה, לסחוט זיגוג על לחמניות כדי ליצור xs גדול.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
חום 18 עוז. מרמלדה עבה לחתוך עד מבעבע, זן היטב, ולהחליף 1/4 כוס הסירופ עבור הסוכר מגורען בשלב 1 ו 1/2 כוס חתיכות תפוזים עבור כתום מסוכר בשלב 2; להוסיף 1/4 כוס קמח נוסף בשלב
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל

מרכיבים

2חבילות1/2 כפיות פעילות שמרים יבשים1/2 כפיות פעילות שמרים יבשים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מומסת ומקוררתחמאה, מומסת ומקוררת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקליפה כתומה מסוכרת קצוצהקליפה כתומה מסוכרת קצוצה1(יכול להיות או להרחיק)תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות1גדולביצה ועוד 2 כפות. ביצה מוכהביצה ועוד 2 כפות. ביצה מוכה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל קמחעל קמח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(יכול להיות או להרחיק)מיץ לימון מאיר טרימיץ לימון מאיר טרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא חם (100° עד 110°)חלב מלא חם (100° עד 110°)1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט, רצוי מגורד טריאגוז מוסקט, רצוי מגורד טרי2(יכול להיות או להרחיק)מיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1גדולגרידת תפוז מגורדת היטבגרידת תפוז מגורדת היטב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)