אם יש לך אבקת אפייה, ביצה, קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Junior League of Palo Alto Sour Cream Coffee Cake, ליגת הנוער חג המולד קוסמופוליטן, ו עוגת קפה שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. לרסס את שש חללים של מחבת Bundt מיני (4×2 אינץ') עם
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמחת בייקר. לחלופין, קו על 8 או 9 כוסות מאפין ג 'מבו עם ספינות רדיד 3 1/2 אינץ' של ריינולד.הכן תערובת אגוז ראשונה. מערבבים יחד אגוזים, סוכר חום וקינמון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
3
מערבבים יחד את קמח העוגה מנופה, אבקת אפייה ומלח ולהגדיר aside.In קערת ערבוב, קרם חמאה וסוכר באמצעות מהירות גבוהה של מיקסר חשמלי במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
קמח עוגה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מוסיפים את הביצה ומכה עד incorporated. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים את השמנת החמוצה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עם כפית ערבוב או מגרד גומי עד שהוא מעורבב.כף על כף תערובת האגוזים לתוך חלל של כל מחבת Bundt. כפית שלוש כפות גדושות בנדיבות (זה עבה!) של הבלילה על האגוזים. זה צריך לבוא על חצי מלא. אם אתה משתמש כוסות מאפין ג ' מבו, מפזרים כף של תערובת האגוזים על החלק התחתון של כל כוס, ואז שכבה עם כף גדושה (או 2 רמה) כפות של הבלילה, עוד כפית של אגוזים וכף לערום הסופי של הבלילה (זה עבה).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
חצאי קרקרים של גרהם
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
אופים במשך 28 עד 30 דקות ב 325 F. או עד עוגות להופיע להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר במשך כ 5 דקות, ואז להתהפך מחבת ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
טפטוף עם זיגוג אם desired.To הפוך זיגוג, להמיס 1 כף חמאה בקערה קטנה או 2 כוס נוזל מדידה כוס (כגון Pyrex). מערבבים ב 1 כוס סוכר של ממתקים, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כפית וניל 1 כפית מים. מערבבים היטב ולשמור הוספת מים 1 כפית בכל פעם ערבוב עם מזלג עד הדובדבן הוא דק מספיק כדי לטפטף אבל לא כל כך דק שהוא זורם בכל מקום.