לימון פנה קוטה עם רוטב אוכמניות
צריך קינוח ללא גלוטן? לימון פנה קוטה עם רוטב אוכמניות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חלב, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: לימון-חמאה פנה קוטה עם רוטב אוכמניות, עוגת גבינה עם זנגביל לימון ברוטב אוכמניות, ו ג'ינג'ר לימון פנה קוטה עם רוטב ברי ברנדי.
הוראות
שמן קל שש 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג.
מערבבים חלב ושמנת בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה.
הסר מהחום. כיסוי; תן תלול 30 דקות.
יוצקים מיץ לימון לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות. מערבבים תערובת סוכר וג ' לטין לתוך תערובת חלב. מערבבים על אש נמוכה רק עד סוכר וג ' לטין להתמוסס, על 2 דקות.
להקציף בfrème fraîche וקליפת לימון. לחלק בין ramekins. כיסוי; צמרמורת עד סט, לפחות 6 שעות או לילה.
מחית 2/3 של אוכמניות וכל המיצים השמורים, סוכר חום, וcrème de cassis, אם תרצה, בבלנדר. תערובת זן לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. להשליך מוצקים במסננת. מערבבים אוכמניות שנותרו לרוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
הפעל סכין קטנה סביב כל קוטה פאנה.
מניחים תחתית של ramekins, 1 בכל פעם, בקערה של מים חמים 45 שניות.
מניחים צלחת על גבי ramekin. החזק את הצלחת ואת ramekin יחד; הפוך, רועד בעדינות, כדי להפוך את פאנה קוטה.
* זמין בכמה סופרמרקטים. אם לא זמין, חום 1 כוס שמנת כדי פושר (85°F).
הסר מהחום; מערבבים ב 2 כפות חלב חמאה. כיסוי; תן לעמוד באזור חם ללא טיוטה עד מעובה מעט, 24 עד 48 שעות, בהתאם לטמפרטורת החדר. צ ' יל עד מוכן לשימוש.