לינגוויני לימון עם עוף, שעועית וארטישוק
לימון לינגוויני עם עוף, שעועית ארטישוק דורש בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 755 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם התאדתם חלב, גבינת פרמזן, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. עם כפית ציון 84%, המנה הזו נהדרת. נסו לינגוויני עם ארטישוקים ולימון, לינגוויני עם טונה, ארטישוק ולימון, ו לינגוויני מחיטה מלאה עם שעועית ירוקה, ריקוטה ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, מוסיפים את לבבות הארטישוק את 5 הדקות האחרונות של הבישול; מסננים. מכסים ושומרים על חום.
בינתיים מתבלים את שני צידי חזה העוף בתיבול פלפל לימון.
מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה. מבשלים עוף בשמן חם במשך 10 עד 12 דקות או עד שלא נשאר ורוד (165 מעלות פרנהייט), הופכים פעם אחת (מנמיכים את האש לבינונית, במידת הצורך, כדי למנוע השחמת יתר).
מוציאים עוף לקרש חיתוך. פורסים עוף. מכסים ושומרים על חום.
מוסיפים מים למחבת, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות שחומות.
מוסיפים למחבת חלב מתאדה, גבינת שמנת, 3 כפות מגבינת הפרמזן, המלח והפלפל.
מקציפים כל הזמן על אש בינונית במשך 3 עד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מתחיל להסמיך.
מוסיפים למחבת תערובת פסטה מבושלת ושעועית ירוקה מתובלת. מבשלים 2 דקות או עד לחימום. מחלקים תערובת פסטה בין 4 קערות רדודות. מעל כל מנה חזה עוף אחד וגבינת הפרמזן שנותרה.