לינגוויני עם ירקות קלויים וקציצות עוף בזיליקום עגבניות
לינגוויני עם ירקות קלויים וקציצות עוף בזיליקום עגבניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך מלח, עלי בזיליקום, קציצות עגבניות ובזיליקום® אל פרסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו קציצות שום ומוצרלה קלויות עם מרינרה עגבניות-בזיליקום, עגבניות צלויות וצ'ילי קלמרי לינגוויני, ו עוף Paillards עם עגבניות, בזיליקום, קלוי - תירס להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לזרוק את עגבניות שרי, אספרגוס, בצל ושום עם 2 כפות של שמן זית, ו 1 כפית של פלפל שחור, מורחים על מחבת הסדין, וצולים במשך 10-12 דקות. מערבבים חצי דרך, צלי עד להשחמה יפה.
בינתיים, מבשלים את הלינגוויני על פי הוראות החבילה, ומזמינים 3/4 כוס של נוזל הפסטה.
מסננים פסטה ושמורה, שומרים על חום הגוף.
הכינו מחבת גדולה עם ספריי בישול, וקציצות בזיליקום עגבניות פרסקו חומות מעל חום בינוני גבוה במשך 4 - 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה המבושלת, ירקות קלויים, וזורקים יחד.
חום נמוך עד בינוני, להוסיף שמן זית הנותרים, בזיליקום, גבינת פרמזן, מלח, 1/2 כפית של פלפל שחור, 1/2 כוס של מי הפסטה (להוסיף הנותרים 1/4 כוס במידת הצורך), לזרוק היטב.
מגישים מיד עם לחם איטלקי פריך.