לינגוויני עם רוטב צדפות לבן
לינגוויני עם רוטב צדפות לבן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו פלפל, פטרוזיליה שטוחה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, לינגוויני עם רוטב צדפות לבן, ו לינגוויני ברוטב צדפות לבנות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומתבלים בנדיבות עם מלח. מרתיחים את הפסטה עד אל דנטה, רך אבל עדיין מוצק.
בזמן שהטבחים מכינים את רוטב הצדפות.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את השום ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל ומבשלים עוד 30 שניות.
מוסיפים את היין והמים ומגבירים את החום לגבוה.
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים, מנערים את המחבת מעת לעת, עד שכל הצדפות נפתחות, כ -6 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב הצדפות.
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים בין קערות מחוממות ומגישים מיד.