אם יש לך בצל ירוק, לינגוויני, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, לינגוויני עם עגבניות מיובשות, ו לינגוויני עם עגבניות מיובשות וברי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים עגבניות מיובשות שמש ומים רותחים בקערה; לתת לעמוד 30 דקות, ולנקז היטב. פרוסה דק, ולהניח בצד. לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שרימפס ובצל ירוק; מטוגנים 5 דקות או עד שהחסילון נעשה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מוסיפים עגבניות מיובשות, יין, ו -7 המרכיבים הבאים (יין דרך שום); מבשלים 1 דקה או עד מחומם throughly.