לינגוויני עם שרימפס סקמפי
לינגוויני עם שרימפס סקמפי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 913 קלוריות. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם פתיתי פלפל, מלח כשר, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לינגוויני עם שרימפס סקמפי, שרימפס סקמפי לינגוויני, ו שרימפס סקמפי עם לינגוויני (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מזלפים מעט שמן בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מוסיפים 1 כף מלח והלינגוויני ומבשלים 7 עד 10 דקות, או לפי ההוראות שעל האריזה.
בינתיים, במחבת גדולה נוספת (12 אינץ') עם תחתית כבדה, ממיסים את החמאה ושמן הזית על אש בינונית-נמוכה.
מטגנים במשך 1 דקה. היזהר, השום נשרף בקלות!
מוסיפים את השרימפס, 1 1/2 כפיות מלח, ואת הפלפל ומקפיצים עד שהשרימפס זה עתה הפכו ורודים, כ -5 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מסירים מהאש, מוסיפים את הפטרוזיליה, גרידת הלימון, מיץ הלימון, פרוסות הלימון ופתיתי הפלפל האדום. לזרוק לשלב.
בסיום הפסטה מסננים את הלינגוויני המבושל ואז מחזירים אותו לסיר. מוסיפים מיד את השרימפס והרוטב, זורקים היטב ומגישים.