לינגוויני עם פסטו תרד-עשב עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך לינגוויני, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השקדים רסיסים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם מהיר שקדים תות עבור # TwelveLoaves כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. וזה מצוין. נסו לינגוויני עם תרד-עשב פסטו, לינגוויני מחיטה מלאה עם פסטו עשב תרד, ו לינגוויני תרד עם אגוז-ארוגולה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תרד בקערה בטוחה במיקרוגל; לכסות קערה עם ניילון נצמד. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרד
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מיקרוגל
קערה
2
הסר פלסטיק לעטוף; מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
3
מניחים תרד, שקדים, ו-5 המרכיבים הבאים (דרך שום) במעבד מזון. תהליך עד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
תרד
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מוסיפים מרק, מיץ ומלח; דופק 5 פעמים. עם מעבד על, לאט לשפוך שמן דרך מצנח מזון; תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מיץ
מלח
שמן בישול
5
לגרד לתוך קערה, מערבבים חצי גבינה. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
7
ניקוז. לזרוק פסטה עם 1/2 כוס פסטו. מסדרים כ 1 1/2 תערובת פסטה כוסות בכל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם 2 כפות שנותרו פסטו ו 1 1/2 כפיות שנותרו גבינה.