קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות

ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות
ללא גלוטן יום שלישי: פחזניות עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 101 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 448 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, חמאה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה, פחזניות ללא גלוטן עם רוטב תות, ו פחזניות קרם דלעת ספייס ללא גלוטן.

הוראות

1
מערבבים חלב וסוכר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה עדינה. להפחית את החום לנמוך. בינתיים, קערה קטנה חסינת חום, להקציף במרץ יחד שמנת כבדה, קורנפלור, חלמון ביצה. בזרם איטי ויציב, להקציף תערובת שמנת כבדה לחלב חם. הגבר את החום למדיום. לבשל, לטאטא כל הזמן עד פודינג מתעבה, כשלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להקציף לרגע אחד.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
5
יוצקים פודינג למחבת 8x8 אינץ ' או קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על הפודינג. (זה ימנע עור להיווצר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
להכניס למקרר מילוי במשך ארבע שעות או לילה. מילוי צריך להיות קר לפני מילוי פחזניות.
8
תכין את הכסף. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף. הגדר מרית גומי, שקית מאפה מצויד קצה גדול קערה קטנה של מים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375 ° F. בקערה קטנה, לטאטא יחד קמח אורז לבן, עמילן תפוחי אדמה, מלח ואפייה. הגדר קערה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
בסיר קטן (2 ליטר) כבד תחתית, לשלב חמאה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
חום מעל חום בינוני-גבוה עד שחין תערובת.
12
מוסיפים מרכיבים יבשים, בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהבצק נוצר ומתרחקים מצדי הסיר. זה יקרה מהר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מעביר בצק למיקסר דוכן ההמתנה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
14
מערבבים בצק למשך דקה אחת במהירות בינונית-גבוהה. (זה מקרר את הבצק מעט כך הביצים לא לבשל כאשר אתה מוסיף אותם לבצק.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
15
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, ערבוב יסודי בין כל תוספת. אל תוסיף את הביצה הבאה עד הביצה הראשונה משולבת לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
16
כבה את המיקסר וגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה עם מרית גומי. הפעל שוב את המיקסר ומערבב בצק למשך דקה אחת. בצק פטה א סו צריך להיות קרמי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מלא שקית בצק בבצק. צינור לתוך תלוליות שוות, על שתי כפות כל אחד. (אתה יכול צינור אלה גדולים או קטנים בהתאם לטעם שלך. רק תנסה לעשות כל תלולית בערך באותו גודל.) השתמש קצה אצבע רטובה כדי ללחוץ בעדינות את הנקודה של כל תלולית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
אופים עד חום זהוב ונפוח, 18-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלה חוט מגניב. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
באמצעות סכין משונן, לחתוך את החלק העליון 1/3 של נשיפת קרם מקורר. מלא בפודינג צונן. החלף את החלק העליון ומפזרים אבקת סוכר, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
21
מגישים באופן מיידי.