קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאסטר לעוגת גבינה עשירה וקרמית

מאסטר לעוגת גבינה עשירה וקרמית
לכי לחנות ותקני שמנת, גבינת שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אדון החיה הצלוי עם בצל פריך ורוטב חזרת שמנת, חטיפי עוגת גבינה עשירים, ו עוגת גבינה עשירה בקרמל.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני, וחמם תנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברשת פנים של 9 אינץ ' מחבת springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
3
הוסף פירורים של בחירה ולהטות פאן בכל הכיוונים כדי מעיל שווה, או בצד מחבת קו עם ladyfingers. לקרוע שתי רצועות ארוכות של רדיד כבד, חפיפה דפוס צלב, ולהגדיר את המחבת באמצע. להעלות את הצדדים, crimping סביב החלק העליון החיצוני של המחבת ויוצרים חותם הדוק. הגדר אותו במחבת צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף סוכר והכה על מהירות בינונית עד משולב באופן מלא. לגרד את הצדדים קערה ולהכות שוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, משפשפים את הקערה לאחר כל תוספת כדי להבטיח בלילת שמנת. לאט לאט להכות וניל, ואז שמנת חמוצה. (בינתיים, להביא קומקום תה של מים לרתיחה, ואז לכבות את החום.)
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
תהתה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. מניחים את מחבת הקלייה על מתלה התנור ושופכים מספיק מים רותחים כדי להגיע באמצע הצד של מחבת המעיין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים עד היקף העוגה מוגדר אבל המרכז עדיין מתנועע, על 40 דקות (כמה וריאציות טעם ייקח יותר). לכבות את החום ולהשאיר את דלת התנור פתוחה; לתת עוגת גבינה לשבת בתנור כך החום שיורית ממשיך לבשל אותו, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מחבת מהמים; להגדיר על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד מקורר היטב, על 3 שעות (ניתן בקירור עד 4 ימים). הפעל סכין חדה סביב קצה המחבת, לשחרר את ציפוי האביב לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות