מאפה מקפלים בטעם דובדבן
מאפה קפל דובדבן עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 325 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. אם יש לכם מילוי עוגת דובדבנים, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ברי וכוסות מאפה דובדבנים, גביעי מאפה דובדבן ברי, ו קממבר ופחזניות מאפה דובדבנים.
הוראות
מקציפים יחד קמח, סוכר ומלח בקערה.
חותכים חמאה קרה עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. הפוך באר בתערובת הקמח ויוצקים במים וודקה, אם משתמשים. לזרוק עם מזלג עד תערובת הקמח הוא רטוב, ולאחר מכן להשתמש בידיים שלך כדי להביא בצק יחד לכדור. להשתטח לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד, ולשים במקרר לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
מגלגלים בצק לדיסק גדול ברוחב 13 אינץ 'ובעובי 1/8 אינץ'.
מעבירים בצק לתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים מילוי דובדבן באמצע הבצק, משאירים גבול 3 אינץ'. מקפלים את הקצה החיצוני של הבצק על הפרי, עושים קפלים מדי פעם.
מברשת חלב על הבצק; מפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא זהוב הפרי מבעבע, 35 דקות.