קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות25
ציון בריאות5
מגזין

מאפי דלעת ושומר

מאפי דלעת ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דלעת ומאפי שומר. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 110 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם נורה שומר, סלטה ריקוטה, ביצה לבןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מאפים מלאים בדלעת, פטיאן ומאפי דלעת, ו דלעת שוקולד צ'יפס מאפים.

הוראות

1
קוצצים 1/2 כוס בריכות שומר ושמורה, ולאחר מכן להסיר גבעולים ואת השכבה החיצונית קשה מן הנורה. חצי נורה באח על חורים גדולים של פומפיה 4 צדדית.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
פומפיהפומפיה
2
חום 1/3 כוס שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם אבל לא עישון בצל sauté, ערבוב, עד התרכך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים דלעת ושומר מגורד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות גירוד כל חתיכות חומות, עד ירקות רכים, על 12 דקות. מערבבים ב bulgur ו צ ' ילה פתיתים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
בורגולבורגול
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
4
מוסיפים שברי שומר ונענע, ואז מסירים מחום ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
בואו לעמוד 15 דקות. מערבבים בגבינות ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1
שמירה על הסדינים הנותרים מכוסה, מברשת 1 גיליון האביב רול בקלילות עם קצת שמן זעפרן ומניחים דל 2 כפות מילוי 1 אינץ ' מקצה הקרוב אליך. טופס מילוי לתוך יומן, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של הסדין על מילוי, ואז לקפל בצדדים. רול רופף ממך כדי ליצור גליל, מברשת קצה העליון עם ביצה לבן, ולחץ לאטום. לכופף את הגליל לצורת פרסה. הפוך מאפים יותר באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
2
מחממים מספיק זעפרן ושמני זית למדוד 3/4 אינץ 'במחבת כבדה 12 אינץ' מעל חום בינוני גבוה עד מדחום עמוק שומן רושם 350°f. מאפים מטגנים 2 או 3 בכל פעם, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברה עם כף מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהחזיר שמנים ל 350°f בין קבוצות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה.
2
בואו מגניב, וצינה, מכוסה. חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.