מאפינס אגסים ואגוזים
מאפינס אגס ואגוז עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס אגס-אגוז, מאפינס אגסים ואגוזים, ו מאפינס אגסים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי מלך במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים באגוזי קרקע. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים סוכר חום ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצה) בקערה קטנה; מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים באגסים חתוכים לקוביות.
הבלילה כפית לתוך 15 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול; מפזרים הבלילה עם סוכר turbinado.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מהמחבתות באופן מיידי.
מגישים חמים או בטמפרטורת החדר.