מאפינס אוהל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס אוהל. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לך שעועית וניל, קינמון, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תות בננה קינואה מאפינס (עושה 12 מאפינס; עלות כוללת לכל מאפין: $0.30), אוטיס Spunkmeyer עוגיות פרג שקדים-להפוך מאפינס טעים בבית, ו מאפינס אגוזים-אלה מאפינס מתוק עם חתיכות של אגוזי מלך ותאריכים הם חמים מושלם מהתנור.
הוראות
תנור טרום חום ל 350*קו מאפין פח עם 12 מאפין papers.In סיר קטן משלב את הדובדבנים המיובשים, המים, גרידת לימון, קינמון ואגוז מוסקט. על אש נמוכה להביא לרתיחה עדינה ולאחר מכן להסיר מהתנור ולתת לעמוד בזמן שאתה מכין את הבלילה מאפין. לחלופין אתה יכול למקם את כל זה בקערה קטנה, לכסות עם ניילון לעטוף מיקרוגל במשך דקה אחת ולאחר מכן לתת לעמוד. הדובדבנים יספגו את הנוזל עד שיישאר מעט מאוד.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה ולהשתמש מקצף combine.In קערה בינונית או בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם מצורף משוט קרם חמאה וסוכר עד אור, על שלוש דקות במהירות בינונית. לגרד את הצד של הקערה, ואז עם המכונה פועל על בינוני נמוך, להוסיף את הביצה. עצור את המכונה וגרד את הצד של הקערה שוב. לאחר שהביצה משולבת מוסיפים את תערובת הקמח במהירות נמוכה. עם פסים קמח עדיין נוכח, להוסיף חצי היוגורט ואז לחזור עד כל הקמח ויוגורט נוספה. עצור את המכונה ומערבבים בתערובת הדובדבן באמצעות מרית גומי, דואג לא מעל mix.To הכן את streusel לערבב את כל החומרים עד בשילוב לפרוץ גושים קטנים ובינוניים.באמצעות כפית גדולה למלא את מאפין פח עם הבלילה מלא. לפזר את streusel באופן שווה על כל מאפין.
אופים במתלה האמצעי במשך כ 25 דקות או עד שקיסם מוכנס יוצא עם כמה פירורים.
בואו להתקרר במחבת במשך כ 5 דקות לפני העברת מתלה חוט להתקרר עד חם מספיק כדי לנשוך.
מגישים עם קפה וליהנות בתוך החום של אוהל.33 תגובות למאפינס האוהל
לחץ כאן כדי לבטל reply.Name * דואר * אתר אינטרנט