מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת
גבינת שמנת מלא מאפינס דלעת יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. ארוחת בוקר זו כוללת 201 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 266 אוהדים. אם יש בידכם סודה לשתייה, מלח, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת, מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת קינמון, ו מאפינס במילוי גבינת תות ושמנת.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס או מרפדים בספינות מאפינס מנייר.
מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי, ציפורן, תבלין פאי דלעת, הל, ג ' ינג ' ר, מלח וסודה לשתייה.
מקציפים את הסוכר החום והביצים יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את כל השמן הצמחי והדלעת; ממשיכים להקציף עד לשילוב.
יוצקים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומקציפים עד להטמעה.
ממלאים את כוסות המאפינס המוכנות כחצי מלאות בבלילה. כף כ -1 כפית גבינת שמנת למרכז כל כוס מאפינס ותקע אותה לאמצע הבלילה באצבע.
מפזרים את גרעיני החמנייה על כל מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה והחלק העליון קופץ לאחור בלחיצה קלה, כ-25 דקות.
בואו להתקרר במחבת 5 דקות ולהסיר לרשת להתקרר לחלוטין. היזהר במיוחד; גבינת השמנת נשארת חמה לזמן מה!