קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת

מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת
גבינת שמנת מלא מאפינס דלעת יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. ארוחת בוקר זו כוללת 201 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 266 אוהדים. אם יש בידכם סודה לשתייה, מלח, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 46%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת, מאפינס דלעת במילוי גבינת שמנת קינמון, ו מאפינס במילוי גבינת תות ושמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס או מרפדים בספינות מאפינס מנייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
מערבבים בקערה את הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי, ציפורן, תבלין פאי דלעת, הל, ג ' ינג ' ר, מלח וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סודה לשתייהסודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
הלהל
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מקציפים את הסוכר החום והביצים יחד עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
מוסיפים את כל השמן הצמחי והדלעת; ממשיכים להקציף עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
דלעתדלעת
5
יוצקים את תערובת הקמח לתערובת הביצים ומקציפים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
ממלאים את כוסות המאפינס המוכנות כחצי מלאות בבלילה. כף כ -1 כפית גבינת שמנת למרכז כל כוס מאפינס ותקע אותה לאמצע הבלילה באצבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
7
מפזרים את גרעיני החמנייה על כל מאפין.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
8
אופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה והחלק העליון קופץ לאחור בלחיצה קלה, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבת 5 דקות ולהסיר לרשת להתקרר לחלוטין. היזהר במיוחד; גבינת השמנת נשארת חמה לזמן מה!
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת