קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה

מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה
לבשל את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס, ואפונה יכול להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר גמדי, בצלים אביביים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: בצל מבושל עם מרז'ורם, מבשלים את הספר: דג סנדל עם סלק ואפונה הצמד סוכר, ו מבשלים את הספר: אפונה טרייה עם חסה ושום ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה לטחון על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל או כרישה ומבשלים 10 עד 15 דקות, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מלוח בנדיבות לרתיחה עבור הפסטה. להביא מחבת רוטב גדולה של מים לרתיחה, להוסיף את האספרגוס, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את האפונה המתוקה ומבשלים 30 שניות, ואז מתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את האספרגוס וירקות אחרים לבצל, ואז מוסיפים את השמנת. תניח את המחבת בצד בזמן שאתה מבשל את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מסננים ומעבירים למחבת עם הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, משליך, במשך 1 עד 2 דקות, עד הירקות חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את המטבעה, עירית, 1/2 כוס הגבינה, גרידת הלימון, ואת הנותרים 1 כף חמאה לזרוק היטב לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
מגישים בקערות חמות, מעוטר עם יותר נענע והגבינה המגורדת הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה

מרכיבים