מבשלים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד מקסיקניות
לבשל את הספר: שוקולד מקסיקני Crackle עוגיות עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לך לחנות ותביא חמאה, בתוספת 1/2 כוס סוכר מגורען, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד Chunkocino, מבשלים את הספר: עוגיות שוקולד חג המולד, ו מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בחלק התחתון של הדוד הכפול.
מניחים את החמאה, ליקר, ושוקולד בחלק העליון של הדוד הכפול (את החום). כבה את החום, ולאחר מכן להגדיר את השוקולד על המים מהבילים. מערבבים מדי פעם עם המרית עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
הסר ולתת מגניב מעט בזמן שאתה מקציף את הביצים.
מניחים את הביצים ו 1/2 כוס הסוכר מגורען בקערה של המיקסר שוט על מהירות גבוהה עד אור מאוד בצבע ועבה, 5 עד 6 דקות. אתה יכול גם להשתמש מערבל יד וקערה בינונית, אם כי ייתכן שיהיה עליך לנצח את התערובת קצת יותר כדי להשיג את אותן תוצאות. לגרד את תערובת השוקולד נמס לתוך הביצים ואת השוט עד מעורבב, על 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה.
מניחים את הקמח, אגוזים, קינמון, אבקת אפייה, ואבקת צ ' ילה (אם משתמשים) במעבד המזון ומעבדים עד שהאגוזים קצוצים דק מאוד, 60 עד 90 שניות.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצה ומכים במהירות נמוכה רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות כמה פעמים עם המרית כדי לוודא שאין כתמים של קמח או חמאה מאוגדים אורבים ליד החלק התחתון של הקערה. מכסים את הבצק בפלסטיק ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, עד המשרד.
מחממים התנור ל 163° ומניחים מתלה תנור במרכז. קו דפי אפייה עם נייר קלף.
לגרוף את הבצק הצונן לתוך כדורי כף בגודל באמצעות כף גלידה או כף.
מניחים את שארית 1/2 כוס סוכר מגורען בקערה קטנה אחת ואת הסוכר ' ממתקים באחרת.
מגלגלים כל כדור בצק בסוכר המגורען ולאחר מכן בסוכר של הממתקים. הקפד לצפות את הבצק בנדיבות עם הסוכר של ממתקים-במקרה זה, יותר טוב. רווח העוגיות על 1 1/2 אינץ ' זה מזה על דפי אפייה מוכן.
אופים את העוגיות גיליון אחד בכל פעם, מסובב את הסדין באמצע זמן האפייה, במשך 11 עד 14 דקות, עד שהעוגיות נפוחות וסדוקות. אם אתה דוחף עוגייה, זה צריך להחליק על הסדין ולא מקל. עדיף לקחת מעט פחות עוגיות אלה מאשר ללכת רחוק מדי - כאשר overbaked הם יבשים ולא טעים.
להעביר מתלה קירור ולתת מגניב לחלוטין.
טיפים לאחסון: עוגיות אלה הם הטובים ביותר באותו יום הם אפויים. כל שאריות ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 3 עד 4 ימים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.