קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

מדף חזיר בגריל עם כרוב

מדף חזיר בגריל עם כרוב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מדף חזיר בגריל עם כרוב. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.39 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-60 גרם חלבון, 79 גרם שומן ובסך הכל 1037 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עלי דפנה, מלח כשר, חרדל מלא ושמיר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מדף חזיר בגריל, מדף חזיר בגריל, ומתלה חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו חומץ שרי.

הוראות

1
התחילו יום קדימה: מתבלים את בשר החזיר בשפע במלח, מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
הכינו את הירקות הכבושים גם יום קדימה: הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את הגזר ושורש הסלרי ומבשלים עד שהם נבולים, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
4
מסננים ומעבירים מתחת למים קרים. מביאים לרתיחה בסיר את החומץ, השום, הג'לפנו, עלה הדפנה, השמיר, הסוכר, 1 כף מלח ו-3/4 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים מהאש ומוסיפים את הגזר ושורש הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
6
מניחים להתקרר, לאחר מכן מעבירים את הירקות והנוזל לכלי ומעבירים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל ו-1/2 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הכרוב והסיידר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרוב רך ופריך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
4
מסננים את הגזר הכבוש ושורש הסלרי; השליכו את השום, הג'לפנו, עלה הדפנה והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמירשמיר
5
מוסיפים את הירקות הכבושים לכרוב ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
6
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את החרדל ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
לתת להתקרר.
8
מוציאים את החזיר מהמקרר ומניחים לעמוד 30 דקות. מחממים גריל לגבוה ומניחים לרשת להתחמם (על גריל פחמים מפזרים את הגחלים על מחצית הגריל; בגריל גז מחממים את המבערים מצד אחד).
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
מברישים את החזיר ב-2 כפות שמן הזית הנותרות. צולים ישירות על האש, הופכים לצריבה מכל הצדדים, כ-15 דקות. עברו לצד הקריר של הגריל, מכסים ומבשלים עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
תן לבשר לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים לקוביות ומגישים עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
צילום מאת Yunhee Kim