מדף חזיר בגריל עם כרוב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מדף חזיר בגריל עם כרוב. מתאים ל-8 ומחירו 3 מנות.39 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-60 גרם חלבון, 79 גרם שומן ובסך הכל 1037 קלוריות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש עלי דפנה, מלח כשר, חרדל מלא ושמיר. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כשעתיים ו-45 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 81%, וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מדף חזיר בגריל, מדף חזיר בגריל, ומתלה חזיר בגריל עם רוטב ברביקיו חומץ שרי.
הוראות
התחילו יום קדימה: מתבלים את בשר החזיר בשפע במלח, מכסים ומקררים למשך הלילה.
הכינו את הירקות הכבושים גם יום קדימה: הביאו סיר עם מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ושורש הסלרי ומבשלים עד שהם נבולים, כדקה.
מסננים ומעבירים מתחת למים קרים. מביאים לרתיחה בסיר את החומץ, השום, הג'לפנו, עלה הדפנה, השמיר, הסוכר, 1 כף מלח ו-3/4 כוס מים.
מסירים מהאש ומוסיפים את הגזר ושורש הסלרי.
מניחים להתקרר, לאחר מכן מעבירים את הירקות והנוזל לכלי ומעבירים למקרר ללילה.
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ו-1/2 כפית מלח; מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 5 דקות.
מוסיפים את הכרוב והסיידר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהכרוב רך ופריך, 10 עד 15 דקות.
מסננים את הגזר הכבוש ושורש הסלרי; השליכו את השום, הג'לפנו, עלה הדפנה והשמיר.
מוסיפים את הירקות הכבושים לכרוב ומבשלים 2 דקות.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את החרדל ומתבלים במלח.
מוציאים את החזיר מהמקרר ומניחים לעמוד 30 דקות. מחממים גריל לגבוה ומניחים לרשת להתחמם (על גריל פחמים מפזרים את הגחלים על מחצית הגריל; בגריל גז מחממים את המבערים מצד אחד).
מברישים את החזיר ב-2 כפות שמן הזית הנותרות. צולים ישירות על האש, הופכים לצריבה מכל הצדדים, כ-15 דקות. עברו לצד הקריר של הגריל, מכסים ומבשלים עד שמדחום המוכנס לחלק העבה ביותר רושם 145 מעלות פרנהייט, 45 דקות עד שעה.
תן לבשר לנוח 5 עד 10 דקות, ואז פורסים לקוביות ומגישים עם הכרוב.