סלט פסטה טוסקני עם ירקות בגריל
סלט פסטה טוסקנה עם ירקות בגריל הוא מנה של 8. מנה אחת מכילה 225 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בייבי פלפלים, פטרוזיליה, שומר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מושלם עבור הרביעי ביולי . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה די טוב. נסו סלט פסטה טוסקנה פשוט בגריל + פלפל אדום , סלט פסטה קיץ עם ירקות בגריל וסלט פסטה טוסקנה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מראש גריל או מחבת גריל לגובה בינוני. זורקים את הרדיקיו, פרוסות השומר והפלפלים בקערה גדולה עם 1/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וצולים, הופכים מדי פעם, עד שהם חרוכים ופריכים, כ-4 דקות לפלפלים ולרדיצ'יו, 6 דקות לשומר.
מסירים מהגריל ומצננים, ואז חותכים לחתיכות קטנות.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה (בערך 2 דקות פחות מהתווית).
מסננים ושוטפים תחת מים קרירים; לנער את העודפים.
מוסיפים את הירקות בגריל, שעועית הקנליני, 1/4 כוס שמן הזית הנותר, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, 1/4 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; לִזרוֹק.
מוסיפים את שבבי הפרמזן ועצי השומר ומערבבים בעדינות.
מגישים מיד או מקררים, מכוסה, עד 6 שעות. (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Banfi Rosa Regale Brachetto עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
Banfi Rosa Regale Brachetto
יין זה מוצג במקומות של Starbucks® שבהם מוצע תפריט הערבים שלהם. יין מבעבע אדום רך, העשוי מברצ'טו. זן הענבים הארומטי, המורכב וההיסטורי הזה גדל רק באזור אקווי טרמה, בדרום פיימונטה. השריכה הקרה של הענבים, ולאחריה כבישה רכה, מאפשרת מיצוי של הניחוחות העזים האופייניים מהקליפות ומעניקה ליין את צבעו האדום הבהיר האופייני לו. נעים מאוד ואלגנטי במיוחד.מושלם לכל אירוע. יין מבעבע ייחודי וחגיגי, אפריטיף מפתה ויין קינוח אלגנטי. משתלב היטב עם פירות ים, גבינות, מאכלים חריפים ושוקולד. הגש צונן.