מרק צדפות של אמא מהפך הוא הר ד ' אובר אמריקאי. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 146 קלוריות. מתכון זה משמש 12. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, אבקת קארי, צדפות ומיץ צדפות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק צדפות של אמא, אמא של ניו אינגלנד מרק צדפות, ו מרק מרק צדפות של אמא.
הוראות
1
בתנור הולנדי על אש בינונית מבשלים את הבצל, הסלרי, הגזר והפלפל הירוק בחמאה עד שהם רכים. מערבבים את המרק, מיץ צדפות, מרק ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דלעות פאי בינוני כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15-20 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
בקערה קטנה, לשלב קמח 1 כוס חלב עד חלקה. מערבבים בהדרגה למרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
יין מומלץ: שרדונה, משקה אלכוהולי, 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט
שרדונה, משקה אלכוהולי ויין לבן הם הבחירות המובילות שלי למרק צדפות. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחיתוך המרק העשיר והקרמי-או שאתה יכול ללכת גדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשירה וחמאתית. אתה יכול לנסות את בית דה לה וילט שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
בית דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגסים טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית מסוימת. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.