קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

מהפך ריקוטה אגוז טורט

מהפך ריקוטה אגוז טורט
מהפך ריקוטה אגוז טורט הוא קינוח המשמש 16. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-399 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם תמצית ונילן, קיצור, רסק תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. עוגת אגוז ריקוטה, מהפך קפוא חגב צב, ו מהפך קוקוס העליון טורט דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שורה שלוש 8 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה. מצפים מחבתות בתרסיס בישול ומפזרים קמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת ריקוטה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים וניל. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ושוקולד מגורר. מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים, בקערה גדולה מקציפים קיצור וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
חותכים כל עוגה אופקית לשתי שכבות.
9
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. חזור על שכבות ארבע פעמים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מורחים ציפוי מוקצף מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מקשטים באגוזי לוז ושוקולד מגולח אם רוצים. מצננים עד להגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוזי לוזאגוזי לוז

מרכיבים

3(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים16ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוזי לוז שלמים ושוקולד מגולח, לא חובהאגוזי לוז שלמים ושוקולד מגולח, לא חובה132אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חטיפי שוקולד חלב כל אחד), מגורדחטיפי שוקולד חלב כל אחד), מגורד2ביציםביצים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב נטול שומןחלב נטול שומן5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי פקאן קצוצים, קלוייםאגוזי פקאן קצוצים, קלויים850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרטונים כל אחד) גבינת ריקוטה מופחתת שומןקרטונים כל אחד) גבינת ריקוטה מופחתת שומן11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרסק תפוחים לא ממותקרסק תפוחים לא ממותק2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרטון קפוא שומן מוקצף ציפוי, מופשרקרטון קפוא שומן מוקצף ציפוי, מופשר

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "