קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות57
מגזין

מולים עם רוטב עגבניות אנשובי

מולים עם רוטב עגבניות אנשובי
מולים עם רוטב עגבניות אנשובי עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 757 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו אנשובי, שמן זית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: פפרדלה עם עגבניות, שום ורוטב אנשובי, כריכי אנשובי עם רוטב עגבניות-בצל, ו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם פטריות ואנשובי.

הוראות

1
במכתש ועלי לרסק (או מחית בבלנדר) את השום, פילה אנשובי, ואת עיסת העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים קמצוץ קטן של מלח ופלפל, לפי הטעם, ודקים עם מיץ לימון. תניח את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
3
במחבת עמוקה, מטגנים את הבצל בשמן זית ומבשלים עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את המולים והיין הלבן ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד המולים פתוחים, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
מוליםמולים
5
הסר את המולים מהמחבת ולסדר בקערת הגשה. השארת מיץ במחבת, להוסיף את אנשובי מרוסק, שום ועגבניות למיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
אנשוביאנשובי
מוליםמולים
שוםשום
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
יוצקים את המיץ על המולים ולקשט עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
מוליםמולים
מיץמיץ
7
מגישים עם טיפים טוסט.
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.