מוס כבד עוף עם ריזלינג-טימין Gelée
מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן מגישה 3 . גשו לסופר וקנו חמאה, שאלוט, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ריזלינג Gelée עם תותים לשמר, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו מוס כבד עוף (מתכונים דומים).
הוראות
לרכך את הטעם של chickenlivers על ידי הצבת אותם בקערת זכוכית עם2 כוסות חלב. כיסוי; צמרמורת במשך 2 שעות.
ניקוז; להשליך חלב. להחזיר כבדים לאותה קערה, להוסיף את הנותרים 2 כוסות חלב, כיסוי, andchill במשך 2 שעות נוספות (או לילה).
ניקוז;להשליך חלב ולשטוף כבדים. להתייבש עם מגבות נייר.
הגדר מסננת בסדר רשת על mediumbowl; להפריש. ממיסים 2 כפות חמאה גדולהבירה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים shallotsand טימין ומבשלים, ערבוב מדי פעם,עד שאלוט הם רכים מאוד, על 10 דקות.
להוסיף כבדים, להגדיל את החום בינוני, ולהסתכל, להסתובב פעם אחת, עד כבדים הם המשרד אבל עדיין ורוד בפנים, על 4 דקות.
Removepan מן החום ומערבבים קלבדוס. חזור לאכול; לבשל עד קלבדוס מצטמצם בחצי, כ -30 שניות. להשליך קורנית.
העברת תערובת כבד למעבד מזון; להוסיף 2 כפיות מלח ופלפל. תהליך untilsmooth. עם ריצת המעבד, כתובתחמאה על ידי כף עד allbutter הוא משולב.
תעבירי את מוס המסננת מוכנה. באמצעות מרית גומי, הקש מוס דרך מסננת. יש לשטוף מסננת anddry, ולאחר מכן מסננים מוס שוב,השלכת מוצקים במסננת. לחלק בין צנצנות קטנות. להירגע עד המשרד, 1-2 שעות.
מניחים 1/4 כוס מיםבקערת מיקרוגל בינונית - בטוחה.
Sprinklegelatin מעל מים ולתת לעמוד untilsoftened, על 10 דקות. תערובת מיקרוגלטין עד מתמוסס ג ' לטין וmixture הופך ברור, כ -30 שניות.
מוסיפים סוכר; מערבבים עד מומס. מערבבים ביין.
כף ג 'ל מעל מוס בצנצנות, יוצרה שכבה 1/4" (לא כל gelée ניתן להשתמש).מעל כל צנצנת עם זרעי טימין או עלים,אם תרצה. כיסוי עם פלסטיק לעטוף andrefrigerate עד gelée מוגדר, על 1 hour.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.שמור צונן.
מחממים תנור ל 232°. מסדרים לחם על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד goldenbrown, כ 5 דקות. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. חנות אטומה לטמפרטורה בחדר.
תן מוס להתרכך מעט בחדרספורטור במשך 30 דקות לפני הגשה עם טוסטים.