מוס שוקולד
מוס שוקולד נטול גלוטן, קינוח. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו לקישוט: קצפת קלה, וניל, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות. מתכונים דומים: מוס שוקולד צרפתי מסורתי {Mousse au Chocolat}, מוס שוקולד בננה ללא ביצים / מוס מהיר, ו מוס שוקולד ללא ביצים, איך לעשות מוס שוקולד.
הוראות
חום 3/4 כוס קרם בסיר כבד 1 ליטר עד חם.
לטאטא יחד חלמונים, סוכר, קמצוץ של מלח בקערת מתכת עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא עד בשילוב.
העברת תערובת לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 71° על מדחום.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה ומערבבים וניל.
ממיסים שוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל מחבת של מים רותחים (או בקערת זכוכית במיקרוגל ב 50 אחוז כוח 3 עד 5 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
להקציף פודינג לשוקולד עד חלקה, ואז מגניב.
לנצח את הנותרים 1 1/4 כוסות קרם בקערה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות.
להקציף רבע קרם לתוך פודינג שוקולד כדי להאיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מוס כפית לתוך 8 (6-אונקיה) כוסות נבעו או ramekins וצינה, מכוסה, לפחות 6 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר כ -20 דקות לפני ההגשה.
* מוס יכול להיות מקורר עד 1 יום. * כדי לשנות את הטעם, אתה יכול להחליף את 1 כפית וניל עם 2 כפיות אבקת אספרסו מיידי (להמיס אותו בקרם החם) או 3 כפות Grand Marnier או 2 כפות קוניאק (או אחד חטף לתוך פודינג מתוח).