מוצרלה ושיפודי אנשובי: Spiedini alla Romana
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mozzarellan ושיפודי אנשובי: Spiedini alla Romanan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, בזיליקום, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Spiedini Alla Romana, ניוקי אלה רומנה, ו Manicotti Alla Romana.
הוראות
שיפוד לחם וגבינה, גבינה ולחם לסירוגין.
מחממים שמן במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מוסיפים את השיפודים ומבשלים עד פריך.
מוסיפים את האנשובי והיין הלבן למחבת. לסובב את המחבת על חום בינוני כדי deglaze, ואם יש צורך, לגרד עם כף עץ.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום והצ ' ילי, ומבשלים עוד 1 דקות.
לטפטף את הרוטב על שיפודים ומגישים בבת אחת.;