מוצרלה מקלות II
מקלות מוצרלה II עשויים להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 163 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מלח, שמן זעפרן, בירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: מקלות מוצרלה, מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ופלפל לבן. יוצקים בהדרגה בירה.
להקציף בזריזות. מכסים ומאפשרים לתערובת לעמוד 90 דקות.
במחבת גדולה, עמוקה, שמן זעפרן חום 375 מעלות F (190 מעלות C).
מקציפים את הלבן ביצה לתוך הבלילה. לטבול גבינת מוצרלה מקלות לתוך הבלילה.
עם כפית מתכת מחוררת, מניחים מקלות גבינה מצופה כמה בכל פעם לתוך השמן החם. מטגנים 2 1/2 עד 3 דקות, עד חום פריך וזהוב.
מסננים על מגבות נייר ומגישים חם.