קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

מוצרלה פונדוטה

מוצרלה פונדוטה
מוצרלה פונדוטה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו הצעות: לחם בגריל, פתיתי פלפל, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני גריל פונוטה גמברי, Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, ו נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט} (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שישה ramekins 5-אונקיה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בסיר קטן, להביא את רוטב עגבניות בזיליקום פתיתי פלפל אדום לרתיחה מעל חום בינוני. קוק חשף עד עבה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מניחים שישה ramekins 5-אונקיה על תבנית אפייה. מחלקים את הרוטב שווה בין ramekins. לחלק את הפרושוטו בין ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים את פרוסות המוצרלה בין 3 מגבות נייר לספוג כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
מניחים את פרוסות המוצרלה על גבי הפרושוטו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
9
מפזרים את Gruyere על גבי.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
10
לטגן עד הגבינה נמסה חום זהוב, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
11
מגישים עם לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם