מוצרלה פונדוטה
מוצרלה פונדוטה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו הצעות: לחם בגריל, פתיתי פלפל, גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו מקרוני גריל פונוטה גמברי, Mozzarellan ב Carrozza (כריך מוצרלה מטוגן) w / ריבה בלסמית אוכמניות, ו נפוליטנית "Mozzarellan ב Carrozza"{מוצרלה ממולאים פרנץ ' טוסט} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שישה ramekins 5-אונקיה
בסיר קטן, להביא את רוטב עגבניות בזיליקום פתיתי פלפל אדום לרתיחה מעל חום בינוני. קוק חשף עד עבה, 20 עד 25 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום.
מניחים שישה ramekins 5-אונקיה על תבנית אפייה. מחלקים את הרוטב שווה בין ramekins. לחלק את הפרושוטו בין ramekins.
מניחים את פרוסות המוצרלה בין 3 מגבות נייר לספוג כל לחות עודפת.
מניחים את פרוסות המוצרלה על גבי הפרושוטו. מתבלים במלח ופלפל.
מפזרים את Gruyere על גבי.
לטגן עד הגבינה נמסה חום זהוב, 5 עד 8 דקות.