Jambalaya עוף ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 850 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 481 אוהדים. אם יש לכם אבקת צ'ילי, ירכיים עוף, טאסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו נקניק ועוף Jambalaya, Jambalaya עוף ונקניק, ו Jambalaya עוף ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 350 ° f. לבשל בייקון בסיר גדול מאוד על חום בינוני גבוה עד חום אבל עדיין לא פריך, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
מוסיפים נקניק מעושן, אנדויל וטסו. Sauté עד הבשר מתחיל חום כתמים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדויל
3
מוסיפים בצל, סלרי ופלפלים. מבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ירק
סלרי
בצל
4
מערבבים בעוף. מבשלים עד מחוץ עוף הופך לבן, ערבוב לעתים קרובות, 5 עד 6 דקות.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. ה-La Marea Kristy Vineyard Albarino עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.