מוצרלה, פסטו, וצליתי רדיקיו
מוצרלה, פסטו, וקריקיו צלוי עשויים להיות רק התבלין שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 603 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לכם חומץ בלסמי, מוצרלה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סקווש קלוי עם פסטו ומוצרלה, פלפל אדום קלוי וכריכי מוצרלה עם ארוגולה פסטו, ו חזה עוף עם פלפלים אדומים קלויים, מוצרלאן ופסטו.
הוראות
כדי לצלות את רדיקיו: להתאים את מתלה התנור למצב האמצעי, ולחמם מראש את התנור ל 400 מעלות.
חותכים כל radicchio חצי לתוך 5 טריזים. במחבת ברזל יצוק או תנור אחר הוכחה 10 אינץ', לשלב 2 כפות של שמן זית ו 2 כפיות של חומץ. מסדרים את הפרוסות של רדיקיו במחבת במעגל קונצנטרי, ומניחים חתיכה קטנה של רוזמרין מתחת ומעל כל טריז.
טפטף את שמן הזית הנותר וחומץ על הרדיקיו, ומפזר על המלח. מכסים בניילון נצמד ולאחר מכן בנייר כסף, וצולים בתנור במשך 15 דקות.
הסר את נייר הכסף, לנקב את הפלסטיק כדי לאפשר את האדים לברוח, ולהסיר את הפלסטיק.
הפעל את הפרוסות של רדיקיו מעל, ועל הכיריים, מעל חום בינוני, לבשל את רדיקיו על 35 דקות כדי לקרמל מעט, להיזהר לא לשרוף אותו.
כדי להשרות את המוצרלה: להביא אותו לטמפרטורת החדר לחתוך לפרוסות בעובי אינץ'.
יוצקים מים מלוחים חמים על הגבינה כדי לכסות, ולאפשר לשבת כמה דקות, עד שהתרכך.
מסננים את הפרוסות על מגבות נייר.
גריל את הלחם (ראה הערות, להלן). לשפשף בצד אחד של כל פרוסת לחם עם שן שום, לחתוך כל פרוסה במחצית באלכסון.
מניחים את הפרוסות על צלחות הגשה, בצד השום למעלה.
עבור פסטו: מחממים התנור ל 325 מעלות.
מורחים את צנוברים על תבנית אפייה, וטוסט בתנור במשך כ 8-10 mnutes, עד השחמה קלה.
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את צנוברים, שום, בזיליקום, ומלח לתוך משחה חלקה. (אם אין לך אחד, דק קוצצים את החומרים ולרסק אותם עם סכין כדי רסק.) טפטוף לאט בשמן הזית, ולהוסיף את הפרמזן, ערבוב היטב לשלב. מתבלים במיץ לימון ומלח לפי הטעם, ממש לפני ההגשה.
כדי להרכיב את הכריכים: לארגן 2 או 3 פרוסות של מוצרלה על כל חצי פרוסת לחם, וכפית על כף פסטו על הגבינה. מסדרים את רדיקיו מעל פסטו טפטוף עם שמן זית.