קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל

מוקבראטן (סטייק צד עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל
מוקבראטן (סטייק פלנק עם רוטב בסגנון Sauerbraten), תפוחי אדמה מרוסקים עם חזרת ועירית, כרוב אדום עם תפוח ובצל היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה מכילה כ -68 גרם חלבון , 48 גרם שומן , ובסך הכל 1127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 56% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם כרוב, קמח, תפוחי אדמה קליפה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלנק סטייק עם רוטב חזרת , פלנק סטייק עטוף פטיט פילה עם תפוחי אדמה מרוסקים עם קרם פרש וסטייק פלנק עם בצל אדום .

הוראות

1
מערבבים דפנה, סיידר, סוכר, תבלין גריל ושמן צמחי בתחתית שקית אחסון מזון גדולה, מועכים הכל יחד עד לאיחוד אחיד. זרוק את הבשר לתוך השקית והזיז אותו כדי לצפות אותו בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
ג'ינג'רס, מפוררים דקג'ינג'רס, מפוררים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)2 כפות תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
ציוד שתשתמש בו
צנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדצנצנת 1 (18 אונקיות) כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
תן לעמוד 10 עד 12 דקות. מחממים מראש מחבת גריל או גריל פנימי/חיצוני לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים3 קילו תפוחי אדמה אדומים מעור, חתוכים לרבעים
3
פורסים דק 1 1/2 בצל ושומרים 1/2 בצל שלם אך קלוף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
4
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין1/8 כפית אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
5
מוסיפים 2 כפות חמאה וממיסים אותה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העיןאגוז מוסקט, מגורר טרי או טחון, גלגל העין
6
מוסיפים למחבת את הבצלים הפרוסים. קולפים, מגרעים ופורסים את התפוח ומוסיפים אותו לבצל. מתבלים את התפוחים והבצל במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מבשלים את התפוחים והבצל 5 או 6 דקות, ואז מוסיפים כרוב אדום מבושל ומערבבים ואז מנמיכים את האש לנמוכה. להניח בצד ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מניחים בשר על הגריל ונותנים לעלה דפנה להישאר דבוק על כל סטייק. בזמן שהבשר מתבשל, החום יחדיר את הטעם בכל הבשר. מבשלים סטייקים כ-6 דקות מכל צד. לאחר מכן, תן לבשר לנוח. לזרוק עלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
בזמן שהבשר מתבשל, מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים, מביאים מים לרתיחה ואז ממליחים אותם. מבשלים תפוחי אדמה 10 עד 12 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים לסיר החם. מועכים אותם בשמנת חמוצה, חזרת ועירית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. תפוחי אדמה יהיו סמיכים ומתובלים. אם אתם אוהבים פירה רופף יותר, הוסיפו מעט חלב או ציר, המשיכו לרסק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרתחזרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מוציאים את הכרוב האדום לקערת הגשה ומכסים בנייר כסף. באותה מחבת שבה התבשל הכרוב מוסיפים 2 כפות חמאה. ממיסים חמאה ואז מגררים את 1/2 הבצל השמור עם פומפיה ידנית לתוך החמאה. מבשלים את הבצל המגורר 2 דקות ואז מוסיפים קמח ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ל-1 אננסל-1 אננס
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
פומפיהפומפיה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
להקציף יין אדום ולבשל כדקה ואז להקציף בציר ולהביא לרתיחה. מערבבים פנימה חרדל וג'ינג'רס ומתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
תנו לרוטב להסמיך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
13
פורסים דק את סטייק האגף בזווית כנגד הגרגר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
14
מניחים תלולית תפוחי אדמה על כל צלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
15
פרש קצת סטייק פלנק פרוס לאורך שולי תפוחי האדמה והלביש עם מצקת של רוטב חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
16
מגישים כרוב אדום, תפוחים ובצל לצד או בתוספות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב אדוםכרוב אדום
לשימור,לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

מרכיבים

3606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקbeef stock, about 1/3 of a 1 quart boxbeef stock, about 1/3 of a 1 quart box4(חוֹרֶף)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת3(חוֹרֶף)chives, chopped or snippedchives, chopped or snipped806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ סיידר, גלגל עין זהחומץ סיידר, גלגל עין זה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים1206 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1kgsסטייק צלעסטייק צלע2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6gingersnaps, finely crumbledgingersnaps, finely crumbled1גדולתפוח ירוקתפוח ירוק2(חוֹרֶף)grill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)grill seasoning (recommended: Montreal Steak Seasoning)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חזרת מוכנהחזרת מוכנה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלבצל510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)cooked red cabbage, available on specialty foods aislecooked red cabbage, available on specialty foods aisle1kgsred skin potatoes, quarteredred skin potatoes, quartered4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל2306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק3(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)שמן צמחי, גלגל העין זהשמן צמחי, גלגל העין זה01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.nutmeg, freshly grated or ground, eyeball itnutmeg, freshly grated or ground, eyeball it

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון, Malbec, סנג ' ובזה

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. הגוף הקל של הפינו נואר נהדר לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני בגוף מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-259 דולר לבקבוק.
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
פיטר מייקל לה קפריס פינו נואר
צבע אודם אדום עמוק וגוון ארגמן עז הם המזהה הברור של לה קפריס. הכרם מראה את המאפיינים המיוחדים שלו של פרי יער אדום יחד עם ניחוחות של ליקר דובדבנים אדומים, דומדמניות, פטל, תות שדה, עור טרי וגרפיט. הבציר של 2010 מעודן ואקספרסיבי עם ריכוז עז בפה. הסיומת משתהה על החך באופן ארומטי ועדין.