קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקה פוט דה קרם

מוקה פוט דה קרם
מוקה פוט דה קרם נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מוקה פוט דה קרם, קרם מוקה אירי חם, ו Mocha Pots De Creme (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את השמנת הכבדה, וניל ופולי קפה לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את השמנת לרתיחה קצרה; לא להרתיח או שזה יעלה על גדותיו בתוך שניות.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומאמץ כדי להסיר את השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים ואת הסוכר עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא בצבע לימון, על 3 דקות. מזג את החלמונים על ידי בהדרגה לטאטא את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון וסוכר (לא מוסיפים את השמנת החמה מהר מדי או את הביצים יתבשלו.) מערבבים בקפה מבושל ושוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושלקפה מבושל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
יוצקים את תערובת הביצה לתוך 6 (8-אונקיה) ramekins או כוסות קפוצ ' ינו, מילוי 3/4 של הדרך מלא בתערובת. ממלאים מחבת אפייה גדולה, רדודה עם 1/2 אינץ ' של מים חמים. בזהירות למקם את ramekins באמבט המים ואופים במשך כ 35 דקות, המרכז צריך לנענע מעט.
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
הסר את המחבת מהתנור ולתת ramekins להתקרר במים במשך 10 דקות. ואז פופ אותם במקרר כדי להירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות