מוקה פוט דה קרם
מוקה פוט דה קרם נטול גלוטן, קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. גשו לסופר וקנו קפה אספרסו, קרם כבד, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מוקה פוט דה קרם, קרם מוקה אירי חם, ו Mocha Pots De Creme (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את השמנת הכבדה, וניל ופולי קפה לסיר ומניחים על אש בינונית-נמוכה. להביא את השמנת לרתיחה קצרה; לא להרתיח או שזה יעלה על גדותיו בתוך שניות.
הסר מהחום ומאמץ כדי להסיר את השעועית.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים ואת הסוכר עד הסוכר מתמוסס ואת התערובת היא בצבע לימון, על 3 דקות. מזג את החלמונים על ידי בהדרגה לטאטא את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון וסוכר (לא מוסיפים את השמנת החמה מהר מדי או את הביצים יתבשלו.) מערבבים בקפה מבושל ושוקולד נמס.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
יוצקים את תערובת הביצה לתוך 6 (8-אונקיה) ramekins או כוסות קפוצ ' ינו, מילוי 3/4 של הדרך מלא בתערובת. ממלאים מחבת אפייה גדולה, רדודה עם 1/2 אינץ ' של מים חמים. בזהירות למקם את ramekins באמבט המים ואופים במשך כ 35 דקות, המרכז צריך לנענע מעט.
הסר את המחבת מהתנור ולתת ramekins להתקרר במים במשך 10 דקות. ואז פופ אותם במקרר כדי להירגע לפחות 2 שעות.