מוקפץ בקר כתום
גשו לסופר וקנו אורז, תפוזים מנדרינית בסירופ, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו בקר וברוקולי מוקפץ, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מסטייק. פרוס סטייק באלכסון על פני תבואה לרצועות דקות; להפריש.
מסננים תפוזים, הזמנת 2 כפות מיץ. תניח את התפוזים בצד. תשליך את שאר המיץ.
שלב שמורות 2 כפות מיץ, ריבה, ורוטב הויסין בקערה קטנה; להפריש.
מעיל ווק או מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; לטפטף 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
מוסיפים רצועות סטייק, ומערבבים 6 דקות.
הסר רצועות סטייק מ-wok; לנקז יבש טפיחה עם מגבות נייר.
טפטוף שנותר 1 כפית שמן סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
מוסיפים אפונה שלג; מוקפץ 4 דקות.
מוסיפים רצועות סטייק ומלח.
מערבבים בתערובת ריבה ותפוזים. מביאים לרתיחה, ומערבבים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מפזרים פלפל אדום, אם תרצה.