מוקפץ קישואים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז תנסו להקפיץ קישואים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מכיל 50 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. תמורת 44 סנט למנה, מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 39 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. עם ציון ספונקולרי של 74%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קישוא קישוא, קישואים וטיגון עגבניות, וקישוא ותירס.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית. כשהוא חם, מוסיפים את השום ומקפיצים במשך 2 דקות, או עד שהוא ניחוח; אל תיתן לזה להשחים.
מוסיפים את הדלעת, המלח והפלפל ומבשלים עד שהדלעת רכה אך עדיין מעט פריכה, כ-5 דקות.
מעבירים את הדלעת לצלחת הגשה ומפזרים את גבינת הפרמזן.