מוקפץ תפוחי אדמה וסטייק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה סטייק מוקפץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 353 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק בשר בקר, גזר, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
שמן חום ב-wok או מחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מוקפץ 2 דקות. או עד שחום באופן שווה.
מוסיפים תפוחי אדמה, גזר ומים לווק; מערבבים. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על אש בינונית נמוכה 20 דקות. או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות, בצל, רוטב ובשר; מוקפץ על חום בינוני גבוה 5 דקות. או עד מחומם דרך.