מוקרם צ'יפוטלה מניקוטי
צ'יפוטלה מניקוטי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תחליף ביצה, כוסברה, סלסה צ'יפוטלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מניקוטי חצילים עם מילוי פסטו שמנת, כרובית צ'יפוטלה שמנת, ו ויניגרט צ'יפוטלה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן. לשטוף עם מים קרים; לנקז ולהניח בצד.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה ו -4 המרכיבים הבאים.
מעיל צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' עם ספריי בישול, ויוצקים 1/2 כוס סלסה בתחתית צלחת. תערובת גבינה כפית באופן שווה לתוך פגזים, ולסדר בצלחת.
יוצקים הנותרים סלסה על פגזים.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק.
אופים 10 דקות נוספות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו D. l. סלסה הצ ' יפוטלה הקדושה של Jardine.
* 1 או 2 פלפל צ 'יפוטלה משומר באדובו עורר לתוך 2 כוסות סלסה קלה reglar ניתן להחליף סלסה צ' יפוטלה. ניתן למצוא שימורי צ ' יפוטלה בחלק Mexica של סופרמרקט. חנות הנותרים פלפלים בשקית פלסטיק zip-top במקרר עד 2 שבועות או במקפיא עד 2 חודשים.