קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה, תפוחים ובצל

מוקרם תפוחי אדמה, תפוחים ובצל
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. נסו תפוח, תפוח אדמה ובצל מוקרם, מוקרם תפוחי אדמה בצל, ו מוקרם תפוחי אדמה ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים בצל, רוזמרין, ו 2 כפיות מלח; sauté עד הבצל רך להתחיל carmelize, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים מים ויין כדי deglaze את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
תן לנוזל להגיע לרתיחה.
5
הסר מהחום, תן מגניב על 5 דקות.
6
מניחים את תפוחי האדמה, תפוחים, הנותרים 1 כפית מלח, פלפל ותערובת בצל מקורר בקערה גדולה; לזרוק בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
העברה לתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ', מתפשטת באופן שווה. מכסים צלחת עם נייר קלף, ואז מכסים בנייר כסף, צד מבריק למטה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
8
אופים gratin עד תפוחי אדמה במכרז, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר מהתנור, לחשוף לגרוף את החמאה הנותרת על גבי gratin.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
11
אופים עד בראונס העליון ומיצים בועה עבה, כ 20 דקות יותר. יכול להתבצע 6 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש, מכוסה ברפיון בנייר כסף, בתנור f 300 מעלות במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
תן gratin לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.