מחבת חזיר ופן
מחבת חזיר ופן לוקחת בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. 6 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו צלעות ירך חזיר, שום, פנה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. הציון הזה די טוב. נסו מחבת חזיר ופן, מחבת חזיר ופנה ברביקיו, ו מחבת פסטה פנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, אבקת הצ ' ילי, המלח והפלפל.
מוסיפים חזיר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה מבשלים את החזיר, הפטריות, הבצל, הפלפל האדום והאורגנו בשמן וחמאה על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד שחזיר משחים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מוסיפים את החלב, רוטב העגבניות והפסטה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 15-20 דקות או עד שהבשר רך.