מחבת נקניק גרמנית
מתכון נקניק גרמני מחבת מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. זה מנות ראשונות יש 181 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו נקניקיות בקר טבעיות של אוסקר מאייר, חרדל חום מתובל אפורה, כרוב כבוש קלאוסן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מחבת כרוב גרמנית, פנקייק גרמני מחבת אפוי, ו פיצה נקניקייה בסגנון גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים נקניק ל 3 חתיכות, ולאחר מכן לחתוך כל חתיכה לאורכה במחצית. מבשלים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 עד 7 דקות. או עד להשחמה שווה, מפנה מדי פעם.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות. או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחרדל.
להוסיף כרוב כבוש; לערבב קלות. לבשל 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
למעלה עם נקניק; כיסוי. לבשל 5 דקות. או עד מחומם דרך.