מחית שעועית לימה עם זיתים פקורינו מגולח
מחית שעועית לימה עם זיתים פקורינו מגולח עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, זיתים נרפא שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מחית שעועית לימה, פול שעועית, אספרגוס, סלט ארוגולה עם פקורינו מגולח, ו ירך עגל פסחא עם שומר-מחית שעועית לימה.
הוראות
אם באמצעות לימות טריות, blanch אותם בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק מכרז, על 5 דקות; לנקז.
בסיר גדול, מחממים 3/4 כוס שמן זית עם רוזמרין.
מוסיפים את שעועית לימה ושום ומבשלים על אש מתונה עד הלימות רכות, על 10 דקות.
מסננים את השעועית בתוך מסננת בסדר להגדיר מעל קערה חסינת חום. זרוק את הרוזמרין sprig ושמור את השמן.
להעביר את שעועית לימה למעבד מזון ודופק עד מחית. עם המכונה על, בהדרגה להוסיף את השמן שמורות תהליך עד חלקה.
מוסיפים 2 כפות של מיץ לימון ועונה עם מלח ופלפל.
בקערה, לשלב את הזיתים, פטרוזיליה ואת הנותרים 1 כף שמן 1/2 כף מיץ לימון.
תוסיף חצי מהגבינה ותזרוק בעדינות.
כפית פירה לימה על מגש או לקערה. פזר את תערובת הזית ואת שבבי הגבינה הנותרים על גבי ומגישים מיד, עובר טוסט באגט לצד.