מטבח של קמפבל בקר וולינגטון
קיצ'ן ביף וולינגטון של קמפבל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 562 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. לך לחנות ותביא פילה בקר, מים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה טוב. מתכונים דומים: מטבל תרד חם במטבח של קמפבל, המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, ו Campbell ' S Kitchen Easy Chicken Paprikash.
הוראות
מניחים בשר במחבת קלייה משומנת קלות. מתבלים בפלפל שחור, אם תרצה. צלוי ב 425 מעלות F במשך 30 דקות או עד מדחום בשר קורא 130 מעלות F. כיסוי ומקרר 1 שעה.
הפשרת גיליון מאפה בטמפרטורת החדר 40 דקות. מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. מבשלים פטריות ובצל עד שהירקות רכים ונוזלים מתאדים.
להתפתח מאפה על משטח מקומח קלות.
רול לתוך מלבן 4 אינץ 'יותר ו 6 אינץ' רחב יותר מאשר בשר בקר.
מברשת עם תערובת ביצים. תערובת פטריות כף על גבי בצק כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות.
מניחים בשר במרכז תערובת פטריות. החל בצדדים ארוכים, לקפל מאפה על בשר בקר. מקפלים בקצוות. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
מניחים את צד התפר על תבנית אפייה.
אופים במשך 25 דקות או עד הזהב מדחום קורא 140 מעלות F.