מטבל בצל מאווי מקורמל
מטבל בצל מאווי מקורמל דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 136 קלוריות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו מטבל בצל מאווי מקורמל, בצל מאווי מקורמל וקזדילות ברווז ברביקיו, ו פילה צלוי ובצל מאווי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהם חומים, דביקים ומקורמלים, כ -20 דקות. אם התבנית מתחילה להישרף, הפחיתו את האש לבינונית-נמוכה והוסיפו 1 כף. מים, מערבבים היטב.
מעבירים בצל לקערה קטנה ומצננים עד קר, בערך 1 שעה.
שמור 1 כף. בצל. במעבד מזון, דופק בצל שנותר, שמנת חמוצה, חלב חמאה ומלח רק עד לאיחוד.
מעבירים לצלחת הגשה, למעלה עם בצל שמורות, וצינה לפחות 1 שעה.
הפוך קדימה: עד 2 ימים צמרמורת.