קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

מטבל בצל צרפתי עם טוסטים Gruyere

מטבל בצל צרפתי עם טוסטים Gruyere
מתכון בצל צרפתי לטבול עם טוסטים Gruyere יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 388 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת gruyere, מיונז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו בעבודה: בצל צרפתי ומרק שומר עם טוסטים Gruyere, בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere, ו בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד משחימים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
טימיןטימין
4
בינתיים, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, המיונז ורוטב ווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים בתערובת הבצל עד משולב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצלבצל
5
תערובת ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
6
מסדרים את הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
8
אופים עד הלחם הוא חום זהוב פריך והגבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים מטבל עם טוסט גבינה ועלים חיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
אנדיבאנדיב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים