מתכון בצל צרפתי לטבול עם טוסטים Gruyere יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 388 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת gruyere, מיונז, עלי טימיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו בעבודה: בצל צרפתי ומרק שומר עם טוסטים Gruyere, בצל, כרישה ומרק כרוב עם טוסטים Gruyere, ו בצל מקורמל ומרק שיטאקי עם טוסטים Gruyère–גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים את השמן על חום בינוני במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבצלים ואת הקורנית ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצלים רכים מאוד משחימים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
טימין
4
בינתיים, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, המיונז ורוטב ווסטרשייר; מתבלים במלח ופלפל. מקפלים בתערובת הבצל עד משולב היטב. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
מיונז
שמנת חמוצה
בצל
5
תערובת ניתן לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
6
מסדרים את הלחם בשכבה זוגית על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מפזרים כל פרוסה עם כ 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
אופים עד הלחם הוא חום זהוב פריך והגבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.