מטבל הארטישוק הכי טעים ומגונדר
מטבל הארטישוק הכי טעים ומגונדר הוא מטבל ארטישוק ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. מתאבן זה יש 433 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם גבינת מוצרלה, פטרוזיליה, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . וזה די גרוע. נסו מטבל סרטן ארטישוק, אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסננים את הארטישוקים, לסחוט את המיץ מהם, למשוך אותם לגזרים ומניחים בתבנית תבשיל 1 ליטר.
בקערת ערבוב בינונית, לשלב גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן ומיונז.
יוצקים את התערובת לתוך התבשיל ומערבבים היטב עד לבבות הארטישוק מעורבבים היטב.
מפזרים את הפטרוזיליה מעל.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 40 דקות, או עד לטבול חום על גבי.