קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

מטבל הדלעת הטוב ביותר

מטבל הדלעת הטוב ביותר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני אכילה, אז נסו את מיטבל הדלעת הטוב ביותר. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 8 ומחירו 71 סנט למנה. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם תבלין פאי דלעת, מחית דלעת, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44%, וזה די טוב. מטבל דלעת, מטבל דלעת ומטבל דלעת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
24 עלי ורדים טריים24 עלי ורדים טריים
2
מקציפים דלעת, גבינת שמנת, סוכר חום ותבלין פאי דלעת יחד בקערה עד לקבלת קרם; יוצקים לתבנית מרובעת בגודל 9x9 אינץ'; מעל אגוזי פקאן ומרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה2-1/2 כפיות מי ורדים, לא חובה
1 בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ1 בר סוכריות טופי אנגלי, קצוץ
חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)חצילים, קלופים וחתוכים לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 כדורים לפחות)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים דק, קלויים2/3 כוס אגוזי מלך קצוצים דק, קלויים
4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'4 בצלים אדומים בינוניים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
אופים בתנור שחומם מראש עד לבעבוע, כ-12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
24 עלי ורדים טריים24 עלי ורדים טריים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Marques de Caceres Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
מרקס דה קאסרס קאווה
מרקס דה קאסרס קאווה
צבע קש חיוור שהתחדש על ידי בועות עדינות. זר פירות הדר עם תווים של בריוש. מקסים ועגול בפה עם מבנה מרענן ומאוזן. גימור תוסס המדגיש את הבועות המשובחות שלו. אפריטיף מרענן, קאווה זו משתלבת היטב עם דגים ופירות ים, פסטה, אורז, מנות מתובלות, מטבח אסיאתי וכל סוגי הקינוחים.