מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר
מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם שישה גרם סלמון חתוך במרכז, סראנו צ'ילה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון עם ציפוי מייפל ושום, ו גזר מזוגג מייפל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שום, צ ' ילה, זנגביל, כוסברה, רוטב סויה, מים, וסירופ מייפל בשקית רוכסן בגודל גלון.
מוסיפים סלמון והופכים למעיל. לסחוט אוויר, שקית חותם, ומקרר במשך שעה אחת, פונה פעם אחת אחרי 30 דקות.
הסר סלמון מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
העברת מרינדה שמורה לסיר רוטב כבד תחתית קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד מופחת כ 1/4 כוס. להפריש עד מוכן לשימוש.
סלמון צלייה שני סנטימטרים ממקור חום עד חום עמוק על פני השטח ומרכז פילה קורא 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או 140 מעלות עבור בינוני, 6 עד 8 דקות. זיגוג עם מרינדה מופחתת, ומגישים מיד.