קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר

מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר
מייפל וסויה מזוגגים סלמון עם שום וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם שישה גרם סלמון חתוך במרכז, סראנו צ'ילה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון עם ציפוי מייפל ושום, ו גזר מזוגג מייפל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שום, צ ' ילה, זנגביל, כוסברה, רוטב סויה, מים, וסירופ מייפל בשקית רוכסן בגודל גלון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מוסיפים סלמון והופכים למעיל. לסחוט אוויר, שקית חותם, ומקרר במשך שעה אחת, פונה פעם אחת אחרי 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
הסר סלמון מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
העברת מרינדה שמורה לסיר רוטב כבד תחתית קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במהירות עד מופחת כ 1/4 כוס. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
סלמון צלייה שני סנטימטרים ממקור חום עד חום עמוק על פני השטח ומרכז פילה קורא 130 מעלות על מדחום קריאה מיידית עבור בינוני נדיר, או 140 מעלות עבור בינוני, 6 עד 8 דקות. זיגוג עם מרינדה מופחתת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום