קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז

מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מילוי ופל בלגי עם מתכון קונפי ברווז. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו קונפי ברווז רגליים, סלרי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו המרכיב הסודי של הוופל הבלגי הוא בירה., ברווז עם מנגו על אנדיב בלגי, ו מהו קונפי ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים וופלים לקוביות ומסדרים באופן שווה על תבנית אפייה, ואז אופים במשך 10 דקות או עד רק פריך וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא חם קצף, להוסיף את הבצל, שום, גזר וסלרי, לזרוק היטב מעיל ו sauté במשך 10-12 דקות עד שקוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים את המרווה, משמשים, קונפי ברווז, התזה של ציר עוף, מלח ופלפל, לזרוק היטב לשלב, להנמיך את החום מעט לבשל במשך 5 דקות. מקפלים את קוביות הוופל, דואג לא לשבור אותם, עד מצופה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
ברווז שלםברווז שלם
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מוסיף את סירופ מייפל וכוס של ציר עוף ומערבבים עד נספג לחלוטין. טעם של מלח ולהוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
העברת מלית תבשיל גדול, אריזה סביב הפינות, טפטוף באופן שווה עם שאר המניות (תוספת קטנה אם אתה אוהב את שלך בצד רגשני) ואופים חשופים ב 191° במשך 20 דקות או עד פריך וזהב-חום על גבי. עוד מתכונים מלית על מזון הרפובליקה:דלעת ועשב מלית
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אורז בר ולחם תירס מלית
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
8
רוטב לחם תירס עם שלושה פלפל
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס